Bancul zilei: Un bărbat se uită la TV şi se trezeşte cu o tigaie în cap

Un bărbat se uită la TV şi se trezeşte cu o tigaie în cap de la nevasta

– Asta pentru ce este, dragă?

– Ce e cu numele Laura, scris pe biletul ăla?

– A, e numele unui cal pe care am pariat la cursele de cai!

Soţia pleacă liniştită… A doua zi, bărbatul se trezeşte cu o tigaie şi mai zdravănă în cap.

– Asta pentru ce mai e, dragă?

– Te-a sunat calul!

BONUS

Un englez sosit în România îl zăreşte pe badea Costică cosindu-şi iarba şi vrea să intre în vorbă cu el:- Bade couseşti? întreba englezul într-o română cam stricată. Badea Costică se uita la el şi îşi vede în continuare de treaba lui. Englezul mai face o încercare:

Bade couseşti? Badea Costică iar nu-l bagă în seamă. Disperat englezul întreabă iar: – Bade couseşti? Badea Costică se uită sictirit la englez şi-i răspunde: – You have an obsession, pal! ( Ai o obsesie, amice!)

Este un banc tratati-l ca atare!

Pacientul la oftalmolog.- Buna ziua.- Buna ziua, ce problema aveti?- De cateva zile am observat pe ochiul drept o pata rosie, este foarte sensibil la lumina si vad foarte incetosat.- Medicul se uita la ochi, dupa care ii prescrie niste picatur

Dupa cateva zile pacientul revine, medicul il cheama inauntru si ii spune:- Vad ca pata a disparut, lumina va mai afecteaza?- Nu, ii raspunde pacientul, acum am orbit de tot!

Bulă şi cu Ştrula merg la examen. Strulă da primul examenul:– Care este cel mai bun scriitor român?– Mihai Eminescu.– Cand s-a unit Romania cu Transilvania?– 1918.– Există viaţă pe altă planetă?–

Nu se ştie, încă nu s-a descoperit!Ştrulă trece examenul şi îi spune lui Bulă, care era tufă de Veneţia, să dea aceleaşi răspunsuri.Examinatorii îl întreabă:

Cum te cheamă?– Mihai Eminescu.– Când te-ai născut?– În 1918.– Mă, tu  ai ceva în cap?– Nu se ştie, încă nu s-a descoperit!

Este un banc tratati-l ca atare.

Leave a Comment