Animalele din padure au hotarat sa faca un pod…

0
645

S-au gandit animalele din padure sa faca un pod peste rau.

Ursul a fost trimis in Bucuresti la Ministerul Transporturilor pentru ajutoare. Peste cateva zile apare ursul cu un camion de materiale, care a ajuns pentru o saptamana de munca.

Dupa o saptamana este trimisa vulpea. Aceasta, mai sireata, vine cu doua camioane.

Peste alte doua saptamani a fost trimis magarul. In cateva zile apare acesta cu vreo 10 camioane pline cu tot necesarul.

Toti mirati il intreaba:

– Cum ai reusit?

– Cum, cum am reusit…?Cand am intrat in Minister am dat numai de rude de-ale mele!
BONUS MAXIBANCURI:
Un doctor român se întoarce din China , unde participse la un congres internaţional pentru reducerea natalităţii. Toţi se adună în jurul lui, curioşi să afle cum au rezolvat chinezii problema. – E foarte simplu. Când bărbatul vine la consultaţie, doctorul îl pune să-şi aşeze testicolele pe masă,le ţine bine, ia ciocanul şi le trage una tare cât poate. Pe cei prezenţi îi trece un fior rece pe spinare. Unul zice cu jumătate de voce: – Dar nu doare? Doctorul, calm: – Doar dacă-mi dau din greşeală cu ciocanul în deget.

BONUS MAXIBANCURI:

La un congres international al serviciilor secrete

La un congres international al serviciilor secrete , se intampla sa stea de vorba un reprezentant al CIA cu unul al KGB si cu unul al SRI. Fiecare isi lauda agentia. Americanul spune:

– Ba, la noi in agentie nu exista scurgeri informationale. De exemplu, noi lucram 40 de oameni in birou, dar fiecare nu stie ce face celalalt si nici nu il intereseaza.

Rusul spune si el:

– Ba, sa vezi la noi ce strictete!! Nu are cum sa rasufle ceva ! De exemplu, eu lucrez in birou cu nevasta- mea. Eu nu stiu ce face ea si nici nu ma intereseaza iar ea nu stie ce fac eu si nici nu o intereseaza!!!

Romanul spune si el:

– Ba la noi e cea mai mare strictete!!!

– Cum asa???? intreaba uluiti ceilalti doi.

– Uite asa! De exemplu, eu lucrez singur in birou. Nu stiu ce fac si nici nu ma intereseaza!!!