O dentistă caută un ac pentru anestezia unui pacient. – Nu vreau injecții. Urăsc injecțiile! Strigă bărbatul.

O dentistă caută un ac pentru anestezia unui pacient. – Nu vreau injecții. Urăsc injecțiile! Strigă bărbatul.Dentista agită atunci o butelie cu protoxid de azot, la care pacientul incepe să țipe:- 

Nu pot să suport gazele, masca mă sufocă! Dentista il intreabă atunci pe pacient dacă n-are nimic impotriva să ia o pilulă.- Nici o problemă, zice pacientul. Mă impac bine cu pilulele.

femeie merge la doctor pentru un control de rutină. Asistenta întreabă: – Câte kilograme aveţi? – 65! O urcă pe cântar şi cântarul indica 80 de kilograme. – Ce înălţime aveţi? – 170 de centimetri! O măsoară şi de fapt are un metru şi 60 de centimetri. Apoi îi verifică tensiunea şi-i spune:

Să ştiţi că tensiunea e cam ridicată! – Normal că e ridicată! Se răsteşte doamna. Când am venit aici eram înaltă şi slabă, acum sunt scundă şi grasă!😅😇😆

Este un banc tratati-l ca atare!

O blondă la IKEA:– Intră acest dulap in mașina mea?Vânzătorul:- Ce mașină aveți?- Roșie.- Atunci, nu.

 Domnul doctor urs îi zice iepuraşului: Măi, vezi că nu mai ai mult de trăit!- Aoleu, da’ nu e niciun leac?- Da, du-te la salonul de împachetări cu nămol.- Ce bine! Da’ de ce?- Păi ca să te înveţi cu pământul.😇Sunt bancuri si trebuie tratate ca atare!

Leave a Comment