18+: Scandalurile sexuale ale lui Tommy Lee, fostul soţ al Pamelei Anderson

0
386
28 January 2014 - Hollywood, California - Tommy Lee, Nikki Sixx, Motley Crue. Motley Crue Final Tour Announcement Press Conference held at The Roosevelt Hotel. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia

Cel mai scabros pariu pe care Tommy Lee şi Nikki Sixx de la Mötley Crüe l-au făcut

Odată ce ajungi mare rock star şi le-ai făcut cam pe toate şi te plictiseşti, singurul lucru care îţi rămâne este să te bagi cele mai bizare, să nu spunem de-a dreptul scabroase, întreceri cu colegii tăi de trupă.

Nu băgăm mâna în foc că povestea de mai jos este adevărată, însă dacă este, întrece orice grozăvie întâmplată în show-biz-ul pe care îl citim în publicaţiile de can-can, cel puţin pe astea de pe malul Dâmboviţei.

Povestirea spune că doi flăcăi din Mötley Crüe în anii lor de tinereţe, respectiv toboşarul Tommy Lee şi basistul Nikki Sixx, au făcut un pariu bizar prin care s-au luat la întrecere care reuşeşte pe o perioadă cât mai lungă de timp, să agaţe cât mai multe femei, folosindu-se de calitatea lor de vedete, fără să se spele, fără măcar să facă duş şi să se iubească cu ele, fără să le facă reprezentantele sexului feminin să vomite.

Un mic spoiler, înainte să continuăm povestirea. De aici se trage numele albumului de coveruri The Spaghetti Incident, a celor de la Guns N’Roses.

Continuăm…

La vremea aceea Tommy şi Nikki aveau cântări în fiecare seară, după care se retrăgeau fiecare pentru câte un 4some. Pariul lor trebuia să ţină două zile, dar a ţinut…două luni. Da, aţi citit bine. Două luni.

Povestea s-a terminat cum nu se poate mai scârbos. Se pare că Nikki a plecat cu o groupie girl în camera lui. Următorul lucru pe care şi-l aduce aminte este că în timp ce i se făcea o felaţie, ea a vomitat pe scârbavnicul, la propriu, mădular. Şi se pare că mâncase paste. De unde şi…The Spaghetti Incident.

În loc să fugă către duş, Nikki Sixx şi-a chemat colegul să-i arate ce s-a întâmplat şi să admită că a pierdut pariul.