10 semne că partenerul nu te mai iubește. Niciodată SĂ NU IGNORI punctul 9

0
767

Cu cât accepți mai repede că o relație este pe sfârșite, cu atât mai ușor îți este să depășești momentul dificil al depărțirii. Dacă banuiești că partenerul tău nu te mai iubește, e posibil să fie adevărat. Trebuie doar să fii atent la câteva semne importante.

  1. Nu mai comunicați

Dacă obișnuiați să vorbiți ore în șir despre cele mai mărunte lucruri, dar acest lucru s-a schimbat în ultima vreme, e posibil că relația voastră să se fi deteriorat. Dacă nici măcar prin mesaje pe telefon nu mai corespondați și când vă întalniți față în față, discuția este foarte seacă, atunci ar trebui să îl întrebi dacă are rost să continuați.

2. Nu mai este interesat de tine

Îți amintești când îți spunea ce frumos îți stă parul sau cât de bine arăți în rochia ta nouă? Sau mai știi vremurile în care ieșeați în oraș și te simțeai cel ma norocos om de pe planetă? Acum simți că ți-ai putea schimba culoarea parului din blond în albastru și nici nu ar observa? De fapt, simți ca și-a pierdut orice urmă de interes în legătura cu persoana ta… Atunci ar fi momentul sa pui capăt relației.

3. Este ocupat tot timpul

Dacă partenerul tau nu își mai face timp pentru tine, situația este gravă. Pentru omul pe care îl iubești, îți găsești mereu timp! Întotdeauna există o cale. Dacă el gasește mereu scuze pentru a nu petrece timp cu tine, înseamnă că nu te merită.

4. Nu mai face gesturi mărunte

Chiar dacă sunteți împreuna de 3 luni, de un an sau de 39 de ani, gesturile mărunte sunt cele mai importante într-o relație. Prin aceste detalii, fiecare îi arată partenerului că îl iubește cu adevărat și atunci când gesturile frumoase încetează, e semn că și relația se apropie de sfârșit.

5. Brusc, îți cere un spațiu personal

Până acum făceați totul împreună și, deodată, îți spune că are nevoie de mai mult spațiu, este un semn că totul s-a terminat între voi. De ce? Pentru că este primul semn că nu mai vrea să petreacă timp împreună cu tine.

6. Începe să te compare cu altcineva

Nimeni nu ar trebui să se simtă mai urât, mai gras sau mai puțin talentat decât altă persoană. Fiecare dintre noi avem părțile noastre frumoase care ne fac unici. Dacă partenerul tău te face să te simți prost, nu ezita și spune-i că trebuie să remediați unele probleme în relația voastră.

7. Este iritat atunci când vorbești despre relația voastră și despre planuri de viitor

Dacă partenerul tău refuză să vă faceți planuri de viitor, atunci e bine să porți o discuție serioasă cu el. Încearcă să afli dacă el își dorește cu adevărat o relație serioasă cu tine sau dacă vrea să fiți împreună în continuare.

8. Nu îți mai spune “te iubesc”

Dacă totul era roz și frumos, dar deodată a încetat să spună că te iubește, poate asta și simte… Când nu vrea să-și exprime sentimentele este clar că acestea nici măcar nu mai există.

9. Îți amintește despre lucruri neplăcute din trecut

Toată lumea știe cât de rău este să îți fie aduse la cunoștință unele lucruri care te întristează sau care îți trezesc amintiri neplacute, de aceea nu e foarte plăcut ca fix persoana iubită să se folosească de aceste lucruri împotriva ta.

10. Nu mai flirtează cu tine

Chiar daca nu vă mai purtați la fel ca la început, e normal ca între voi să existe acea chimie pe care doar oamenii îndragostiți o experimentează. Ok, nu trebuie să fie Făt Frumos de fiecare dată, dar e bine ca din când în când să-ți arate că te iubește. Altfel… poate ar fi mai bine s-o terminați.

Dacă o femeie întruneşte acestea 11 calităţi, niciodată nu o lăsaţi să plece

Nu doar odată în viaţă se întâmplă să întâlnim femeia care după părerea noastră este aleasa vieţii. Aceste întâlniri deseori se întâmplă pe neaşteptate, dar femeia oricum apare în viaţa dumneavoastră şi reuşeşte să o schimbe radical.